Ετερόλογη ή αυτόλογη ; mesotherapeia-megali-polaroid

Οι τελευταίες και προτιμότερες θεραπείες σήμερα είναι οι αυτόλογες. Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη τεχνογνωσία για τη θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου , τη φωτογήρανση , το αφυδατωμένο δέρμα και την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος. Σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα και κλινικά δεδομένα για να διεγείρουμε τα βλαστοκύτταρα και τους δικούς μας αυτόλογους μηχανισμούς επιδιόρθωσης. Επίσης ο γιατρός σας μπορεί να δημιουργήσει τον δικό σας προσωποποιημένο ορό. Τίποτα πιο συμβατό με το δέρμα σας. Τίποτα πιο     ασφαλές από αυτή τη μέθοδο.

Η δική μας δύναμη
Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, είναι η ικανότητα των κυττάρων να μπορούν να επιδιορθώνουν τις βλάβες τους όταν διεγείρονται. Οι μηχανισμοί επούλωσης τραυμάτων και ο ρόλος των αιμοπεταλίων είναι πλέον γνωστοί. Με μικρή ποσότητα αίματος που λαμβάνουμε (20 ml μόνο) μπορούμε να διεγείρουμε τους δικούς μας μηχανισμούς επιδιόρθωσης με ασφάλεια. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας προσωποποιημένο ορό. 100% ασφαλής, 100% αποτελεσματικός, 100% φυσικός, 100% χωρίς παρενέργειες. Ο δικός σας προσωποποιημένος ορός με τους δικούς σας αυξητικούς παράγοντες 100% από σας.


Υγεία δέρματος
Ενδείξεις:

* Διόρθωση των δραστηριοτήτων των μελανοκυττάρων
Η μέθοδος PRP διεγείρει τα μελανοκύτταρα ώστε αυτά ναπαράγουν μελανοσώματα ομοιόμορφα. Το δέρμα είναι καθαρό και χωρίς δυσχρωμίες.
* Επαναδόμιση της υγείας του δέρματός σας
Η μέθοδος PRP διεγείρει τους ιστούς του δέρματος για να δημιουργήσουν νέους. Τα σημάδια της ακμής εξαλείφονται και η υφή του δέρματος βελτιώνεται λόγω του σχηματισμού νέου κολλαγόνου. Ο τόνος του δέρματος βελτιώνεται και οι διεσταλμένοι πόροι εξαλείφονται. Οι λεπτές ρυτίδες εξαλείφονται λόγω της αυτόλογης ενυδάτωσης (υαλουρονικό οξύ) και της αυτόλογης παραγωγής κολλαγόνου.
* Παραγωγή του δικού μας υαλουρονικού οξέως

Η μέθοδος PRP διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ. Όμως και το ετερόλογο υαλουρονικό οξύ μπορεί να συνδυαστεί.
* Ενυδάτωση
Η μέθοδος PRP διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο υαλουρονικό οξύ και έτσι το δέρμα αυξάνει την υγρασία του από μόνο του. Επίσης, ο δικός σας προσωποποιημένος ορός σας βοηθάει να διατηρήσετε τα αποτελέσματα για πολύ καιρό. Η μεταμόρφωση του δέρματος άρχισε. Παίρνει μόνο 3-4 μήνες για να αποκτήσετε νέο υγιές δέρμα.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία και πως γίνεται η παρασκευή της κρέμας

Στο ιατρείο:
Είναι πολύ απλό. Ο ιατρός εφαρμόζει τη μέθοδο PRP στο δέρμα με τη μέθοδο Fraxpeel ή με τη μέθοδο των μικρο-ενέσεων ή με μικροδερμοαπόξεση ή κάποια άλλη μέθοδο. Ρωτήστε τον γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες και για τη μέθοδο που θα ακολουθήσει.

Προσωποποιημένος ορός:

Ο γιατρός σας θα δημιουργήσει τον δικό σας προσωποποιημένο ορό αφού διαχωρίσει το GF Complex (τους αυξητικούς παράγοντες) Σε 60' ο δικός σας προσωποποιημένος ορός θα είναι έτοιμος.

Πότε θα πρέπει να κάνω την πρώτη μου θεραπεία;

Από τα 22 σας χρόνια, τα κύτταρά σας αρχίζουν να ‘’γερνάνε’’. Στην προληπτική ιατρική, όσο το νωρίτερο αρχίσει κάποιος τις αυτόλογες θεραπείες, τόσο το καλύτερο.
Τώρα οι αυτόλογες μέθοδοι προσφέρουν προληπτικές θεραπείες σε οποιαδήποτε ηλικία για:

* Εξάλειψη ρυτίδων
* Σύσφιξη
* Δυσχρωμίες
* Ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα
* Επιδιόρθωση του δέρματος όπως
* Εξάλειψη των μεγάλων πόρων ραβδώσεις (ραγάδες), ουλές κλπ.
* Ουλές ακμής

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο laser, RF ή κάτι άλλο. Τότε η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 1 ώρα.

Πόσο χρόνο παίρνει η παρασκευή του δικού μου προσωποποιημένου ορού;
Η διαδικασία διαρκεί μόνο 10 λεπτά και η παρασκευή της κρέμας χρειάζεται 60-120 λεπτά ανάλογα με τις εγκαταστάσεις του γιατρού.

Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;
Επειδή η θεραπεία είναι αυτόλογη τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 μήνες μέχρι 1 χρόνο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο λόγω του ότι οι μηχανισμοί επιδιόρθωσης ποικίλουν.


Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Επειδή όλοι είμαστε γενετικά διαφορετικοί ο γιατρός σας θα συμπεράνει πόσες θεραπείες θα χρειαστείτε. Συνήθως οι 3 θεραπείες είναι αρκετές για να αρχίσετε. Οι θεραπείες γίνονται κάθε 15-30 μέρες.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τον προσωποποιημένο μου ορό όποτε θέλω;

Σίγουρα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προσωποποιημένο σας ορό όσο συχνά θέλετε, αλλά συνιστάται να χρησιμοποιείται 4-6 φορές το χρόνο.

Χρησιμοποιώ την κρέμα το πρωί ή το βράδυ;
Η κρέμα θα πρέπει να χρησιμοποιείται αυστηρά κάθε βράδυ. Το πρωί συστήνεται να χρησιμοποιείτε άλλη κρέμα την οποία θα σας δώσει ο γιατρός για να ολοκληρώσετε το πρωτόκολλο.

Πιστοποιήσεις
Προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι η θεραπεία γίνεται από πιστοποιημένο γιατρό, πάντα να ψάχνετε για το σήμα της Dermagenetic το οποίο υποδεικνύει ότι η κλινική είναι πιστοποιημένη για την μέθοδο PRP και τον προσωποποιημένο ορό.

Αυτόλογο φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα
Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι η βελτίωση της όψης του δέρματος γίνεται ορατή μετά το πρώτο πρωτόκολλο, ενώ βελτιώνεται περαιτέρω μέσα στους επόμενους μήνες. Αμέσως μόλις τα καινούργια κύτταρα ενεργοποιηθούν, αρχίζουν να εγκαθίστανται.Η φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του ίδιου σας του κυττάρου, κάνει τις ρυτίδες να απαλύνονται,το δέρμα να αποκτά όγκο και να γίνεται πιο σφιχτό, πιο νεανικό και πιο φρέσκο. Φυσική αναζωογόνηση εκ των έσω. Η φυσική διαδικασία του ίδιου σας του κυττάρου να επιδιορθώνεται διαρκεί αρκετά χρόνια – μοναδικό μέχρι τώρα. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα μπορούν να εφαρμοστούν είτε στην ίδια περιοχή του δέρματος είτε σε άλλες, εκεί όπου χρειάζεται.

Από το ίδιο σας το σώμα,δηλαδή 100% συμβατό με σας
Τα κύτταρα από το ίδιο σας το σώμα αναγνωρίζουν τους εξωγενείς από τους ενδογενείς παράγοντες. Δηλαδή αναγνωρίζουν και δέχονται χωρίς παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις τους αυτόλογους πρωτεϊνικούς παράγοντες που προέρχονται από το ίδιο. Με τη θεραπεία Autosoma, ο ιατρός θα ενεργοποιήσει ένα μικρό αριθμό αιμοπεταλίων σας και στη συνέχεια θα τα επανεγχύσει για να ενεργοποιήσουν τους ινοβλάστες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη δομή του δέρματος για να παράγουν νέες πρωτεΐνες. Με αυτό τον τρόπο, τροφοδοτούμε ξανά το δέρμα μας με νέα κύτταρα από το ίδιο μας το σώμα ώστε να αποκτήσει νέες δομές με φυσικό τρόπο. Τα δέρμα ανακτά το φυσικό του σφρίγος, την ελαστικότητά του και τον αρχικό του όγκο. Επιπλέον, η μέθοδος Autosoma προσφέρει αυξημένη πυκνότητα πρωτεϊνών στο δέρμα και βελτιώνει την χροιά του. Το αποτέλεσμα είναι μια ολική αναζωογόνηση του δέρματος με φυσικό τρόπο. Η μέθοδος Autosoma μπορεί να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος, π.χ. στο λαιμό, στο μπούστο ή στα χέρια κλπ.

Καινοτόμος και πρωτοποριακή
Η μέθοδος Autosoma συστήνεται από την ABACOSM και την επιστημονική της ομάδα στην Ελλάδα και βασίζεται στη διέγερση των αυτόλογων μηχανισμών των κυττάρων μας. Στην ουσία, τα δικά μας βλαστοκύτταρα διεγείρονται διαρκώς.Αυτό εγγυάται ένα διαρκές αποτέλεσμα και υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Εύκολη και ακίνδυνη
Η διαδικασία γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό. Τα αιμοπετάλια θα επανεγχυθούν από το γιατρό σας απευθείας στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια τεσσάρων θεραπευτικών συνεδριών σε διάστημα 1-2 μηνών μεταξύ τους – ακριβώς εκεί που θέλετε να αναζωογονηθεί το δέρμα σας. Oι θεραπευτικές εφαρμογές είναι ανώδυνες. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου δύο έως τρεις ώρες ώσπου να δημιουργηθεί η δική σας προσωπική κρέμα.

Ακόμα και με έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής, κάποια στιγμή τα κύτταρα και το δέρμα μας αντίστοιχα θα εμφανίσουν τα σημάδια του χρόνου. Όποτε δε, ρωτάτε για το μυστικό της ομορφιάς τους, συνήθως παίρνετε την εξής στερεότυπη απάντηση: «άφθονο νερό, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αρκετός ύπνος και καλά γονίδια». Αυτό ισχύει πραγματικά? Όχι. Αυτό δεν είναι παρά η μισή αλήθεια.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετό καιρό τώρα πως αποδομείται το δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης και πως οι ρυτίδες εμφανίζονται. Όσο αυξάνει η ηλικία, τόσο μειώνεται αξιοσημείωτα ο φυσικός αριθμός των αποκαλούμενων βλαστοκυττάρων, ινοβλαστών και δερματικών κυττάρων. Αυτά τα κύτταρα που αναφέραμε παραπάνω παρέχουν μια συνεχή αναμόρφωση στο δέρμα, ενώ παράλληλα του προσδίδουν όγκο, σταθερότητα και ελαστικότητα. Χάρη σε αυτά, το δέρμα μας παραμένει για πολύ καιρό νέο, σφριγηλό και ελαστικό.

Τι θα λέγατε όμως, αν μπορούσατε να ξαναποκτήσετε το σφρίγος, την ομοιομορφία του χρώματος, την ελαστικότητα του δέρματος που γερνά;

Εμπιστευθείτε τα βλαστοκύτταρά σας
Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες χρησιμοποιούσαν ετερόλογους παράγοντες για να επιβραδύνουν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και φυσικά συχνά έρχονταν αντιμέτωποι με την απόρριψη ή την αλλεργική αντίδραση από τα κύτταρα του ασθενούς. Τώρα οι αυτόλογες θεραπείες Dermagenetic καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο. Για πρώτη φορά, είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα βλαστοκύτταρα και τους ινοβλάστες του σώματος που παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή του δέρματος, να τους διεγείρουμε και να τους τροφοδοτήσουμε από τους δικούς μας αυτόλογους μηχανισμούς φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια, βιοσυμβατά.

Θα διαπιστώσετε ότι:
    * οι πασίγνωστοι όροι «Αντιγήρανση» και «Αναζωογόνηση» θα αποκτήσουν εντελώς νέες διαστάσεις με τα πρωτόκολλα Dermagenetic.

Με τη μέθοδο Αutosoma, PRODENT σας προσφέρει μία πρωτοπόρα μέθοδο πρόληψης και αναστροφής της γήρανσης του δέρματος.

Η ακολουθία των θεραπευτικών βημάτων με τη μέθοδο Αutosoma:
Ο ιατρός θα προετοιμάσει τα αιμοπετάλια
Αυτά ενεργοποιούνται και ο γιατρός σας θα εφαρμόσει

* το φιαλίδιο της επανέγχυσης με laser ή fraxpeel
* την αυτόλογη κρέμα
* τη βιολογική σας μάσκα.

 Περαιτέρω θεραπευτικές αγωγές συντήρησης συνιστώνται μετά από 1-2 χρόνια εκεί όπου χρειάζεται

Τι είναι αυτό που κάνει τη μέθοδο Αutosoma τόσο ιδιαίτερη;
Η μέθοδος Autosoma προσφέρει μια μόνιμη και φυσική αναζωογόνηση του δέρματος με τη βοήθεια κυττάρων από το ίδιο σας το σώμα, τα οποία είναι 100% βιοσυμβατά. Η σταθερότητα και ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνονται αξιοσημείωτα.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη μέθοδο Αutosoma και σε άλλες μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος;
Η μέθοδος Autosoma είναι μια αυτόλογη αναζωογόνηση του δέρματος η οποία κάνει χρήση βλαστοκυττάρων και ινοβλαστών στο ίδιο σας το σώμα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από τη μέθοδο Αutosoma;
Χάρη στη φυσική, απόλυτα εξατομικευμένη βιολογική του διαδικασία, όλοι μπορούν να ωφεληθούν από τη μέθοδο Αutosoma.

Σε ποιες περιοχές του σώματος είναι πιο αποτελεσματική η μέθοδος Αutosoma?
Οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά από τη χρήση της μεθόδου Αutosoma ιδιαίτερα το πρόσωπο, ο λαιμός, το μπούστο και επίσης τα χέρια και άλλες ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Ιδιαίτερα οι περιοχές με ραβδώσεις (ραγάδες) και χαλάρωση θεραπεύονται 100%.Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζεται η μέθοδος Αutosoma;
Προκειμένου να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα, απαιτείται μια βασική θεραπευτική αγωγή η οποία χωρίζεται σε τέσσερις θεραπευτικές συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1-2 μηνών μεταξύ τους.

Πότε γίνονται ορατά τα πρώτα αποτελέσματα;
Η έως τώρα εμπειρία έχει δείξει πως η βελτίωση της όψης του δέρματος γίνεται εντυπωσιακά ορατή μετά τη πρώτη μόλις συνεδρία, ενώ βελτιώνεται περαιτέρω μέσα στους επόμενους μήνες. Η βελτίωση του δέρματος διαρκεί αρκετά χρόνια. Μια επιπρόσθετη θεραπευτική αγωγή συντήρησης μπορεί να διεξαχθεί μετά ένα χρόνο, εκεί όπου χρειάζεται.

Η μέθοδος Αutosoma μπορεί και ενδείκνυται να χρησιμοποιείται περιοδικά για πολλά χρόνια, επειδή διεγείρει τους μηχανισμούς της κυτταρικής επιδιόρθωσης. Είναι η τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης. Έτσι θα έχετε νεότερα κύτταρα για την μεταμόρφωση του δέρματός σας και αργότερα, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσω τη μέθοδο Αutosoma;
Καθώς η μέθοδος Αutosoma κάνει χρήση των δικών σας κυτταρικών μηχανισμών, δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας με άλλες αισθητικές θεραπείες. Ιδανικές θεραπείες αντιγήρανσης αποτελούν μια υγιεινή διατροφή, η συστηματική σωματική άσκηση και ο επαρκής ύπνος.Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα της θεραπείας συντηρούνται από τα καθημερινά πρωτόκολλα αντιγήρανσης Dermagenetic.

Διαθέσιμα πρωτόκολλα που ο ιατρός σας μπορεί να εφαρμόσει

* Ρυτίδων ρυνοπαρειακών
* Απαλών ρυτίδων
* Ουλών ακμής
* Ραβδώσεων/Ραγάδων
* Υποτροφικών ουλών
* Μελάσματος
* Γεροντικών κηλίδων
* Ενεργούς ακμής