Πως το PRGF-ENDORET  συμμετέχει στη θεραπεία?
Στούς τομείς οδοντιατρικής, πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας έχουν σημειωθεί τεράστιες πρόοδοι. Αυτή  η νέα επιστημονική και ιατρική μέθοδος επιτρέπει στον ιατρό να σας  προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από πρίν.
Σας προσφέρουμε την πιό νέα τεχνολογία αναγέννησης οστών και ιστών:
Πλάσμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες ή PRGF-ENDORET.

Plasma rich in growth factors
Η αποκατάσταση και η διαδικασία της θεραπείας επιτυγχάνεται έτσι ώστε ο κίνδυνος της μόλυνσης ή οποιασδήποτε άλλης μετεγχειρητικής επιπλόκης να ελαττωθέι.
Η χρησιμοποιίηση  PRGF-ENDORET εγγυάται μια αξιοπρόσεκτη βελτίωση, απουσία του πόνου και γρήγορη επούλωση.

Τι είναι η τεχνική PRGF ENDORET¨???


Οταν υποστούμε κάποιο τραυματισμό, το ανθρώπινο σώμα απελεθρώνει πρωτενϊες (κθτταρικά μηνύματα) για να υποκινήσει τη διαδικασία επούλωσης. Η τεχνική PRGF- ENDORET απομονώνει απο το πλάσμα τισ πρωτεΪνες που είναι υπεύθυνες για τη θεραπεία και την οστική η ιστική αναγέννηση. Μόλις εφαρμοστεί μια θεραπεία στη περιοχή, η διαδικασία ανάπλασης επιταχύνεται.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να ληφθεί μία μικρή ποσότητα αίματος του ασθενούς και με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης να εξαχθεί το πλάσμα πολούσιο σε πρωτεΪνες-αυξητικούς παράγοντες. Αυτό το πλάσμα ενσωματώνεται, όπου η θεραπεία ή η ανάπλαση ιστών η οστών απαιτείται.

Υπαρχουν αντενδείξεις?
Αυτή είναι η μόνη τεχνική που χρησιμοποιεί αυτόλογους μηχανισμούς από το ίδιο το σώμα του ασθενή.Με δεδομένα αποτελέσματα σε περισσότερους απο 10 000 ασθενείς σε διαφορετικούς κλάδους της ιατρικής, αυτή διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί αυτομόσχευμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τις πρωτεΪνες του ιδίου του ασθενούς που είναι υπεύθυνες για τη πραγματοποίηση και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.
Η θεραπεία PRGF -ENDORET  μπορεί να εφαρμοστεί στους περισσότερους ασθενείς και συστήνεται ειδικά σε άτομα με προβλήματα επούλωσης ή σε άτομα που έχουν ανάγκη από υποκίνηση οστικής η ιστικής αναγέννησης όπως στη περίπτωση καπνιστών και διαβητικών
Με τη βοήθεια του PRGF-ENDORET μπορούμε κατάλληλα να υποκινήσουμε την ανάπτυξη οστών και ιστών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, κ.α. και ταυτόχρονα να επιτύχουμε γρήγορη επούλωση.

Τι επιτυγχάνουμε?

-Χρήσεις στην οδοντιατρική
* Οστική αναγέννηση στις περιοχές μετά την εξαγωγή
* Οστική αναγέννηση  γύρω από το μόσχευμα
* Αναγέννηση των περιοχών μετά από την εξαγωγή κύστεων
* Βελτιωμένει οστική ενσωμάτωση των εμφυτευμάτων

-Χρήσεις στην δερματολογία και πλαστική χειρουργική
* Γρηγορότερη επούλωση πληγώ
* Γρηγορότερη αποκατάσταση/επούλωση μετα απο laser resurfacing, peelings, μεσοθεραπεία, μικροεπεμβάσεις ιατρικής αισθητικής


-Χρήσεις στην ορθοπαιδική
* Οστική αναγέννηση μετά από τραυματισμούς
* Αναγέννηση οστικών ελλειμάτων
* Επούλωση χόνδριων ενδοαρθρικών βλαβών
* Επούλωση μυΪκών θλάσεων

Μία μικρή ποσότητα αίματος είναι αρκετή για να βελτιώσουμε σημαντικά το θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Πρόσφατα, αυτή η θεραπευτική προσέγγιση χρησιμοποιείται με αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε διαφορετικούς τομείς της ιατρικής όπως στη στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική, στη δερματολογία, στη πλαστική χειρουργική, στη τραυματολόγια, στα εγκαύματα, στη οφθαλμολογία, και στη γενική χειρουργική.